NO EN

P20

Riemann A/S er en dansk produsent av spesialiserte hudpleieprodukter. Selskapet ble etablert av Claus Riemann i 1979 og er basert på hans originale visjon om å skape produkter med en «objektiv identifiserbar effekt», en effekt som forbrukeren kan oppleve for seg selv. Med andre ord: Produkter som virker. Denne enkle, men dog utfordrende ambisjonen er fortsatt selskapets definerende mål, selv i dag er selskapet dedikert til å utvikle seriøse og pålitelige produkter.
Historien hadde sin opprinnelse i barndomshjemmet til Claus Riemann. Allerede på 70-tallet oppdaget og innså han behovet for pålitelig solbeskyttelse mot solens sterke UV – stråler. I 1979 ble P20 lansert på markedet som det første solbeskyttende produktet med høy solfaktor. Med en overlegen fordel som garanterte at å påføre produktet én gang om dagen ville være nok, fikk produktene navnet: P20 ÈN PÅFØRING OM DAGEN BESKYTTELSE.
 
I dag er P20 det 4. største solbeskyttelsesmerket i Storbritannia og mennesker over hele verden har gleden av deres pålitelige solbeskyttelse.