NO EN

Carolina Herrera

 
Carolina Herrera er et internasjonalt mote- og dufthus, kjent for tidløs eleganse og raffinert uærbødighet.
Motehuset ble grunnlagt i 1981 av Carolina Herrera, og består av klær og tilbehør til kvinner, menn og barn, samt dufter og brudekolleksjoner.
 
Dufteventyret startet i 1988 med lanseringen av Carolina Herrera by Carolina Herrera.
I 1997 tok datteren hennes, Carolina Herrera de Baez, over som kreativ leder for House of Herrera Fragrances, og duftavdelingen ble utvidet til å omfatte over 20 dufter, solgt i mer enn 100 land over hele verden. Både mote- og duftkolleksjonene gjenspeiler den uanstrengte og sofistikerte stilen til sin ikoniske grunnlegger, Carolina Herrera.
  
Etter mange år borte fra det norske markedet har Carolina Herrera igjen inntatt sin posisjonen med Good Girl. Dette har blitt duften alle vil ha og den har tronet øverst på bestselgerlistene hver måned. Good Girl har et innovativt design – en kommersiell, men eksklusiv duft og en kampanje med supermodellen Karlie Kloss som tiltrekker og forfører. Dette er duften for den moderne kvinnen. Alle kvinner har en «bad-side» og Carolina Herrera hyller denne forføreriske og frekke siden til alle kvinner med sin nye duft og statement.