Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Norska
 
JUVELEREN TIL STJERNENE

Bvlgari

Bulgari ble grunnlagt i Roma i 1884 av den greske sølvsmeden Sotirio Bulgaris, med det som begynte som en enkel smykkebutikk i ærverdige Via dei Condotti. 2014 markerer Bulgaris 130-års jubileum, og navnet er blitt synonymt med utsøkt håndverk, avantgarde materialer og uovertruffen design. I over et århundre og med fantastiske kreasjoner i særegen stil med en balansert blanding av klassisisme og modernitet, er Bulgari blitt selve symbolet på italiensk eksellense.

Bulgari kom for alvor frem i verdens rampelys under de glade Dolce Vita-årene. Flaggskipet i Via dei Condotti viste seg å være en av favorittmøteplassene for den internasjonale eliten av kunstnere, forfattere og skuespillere. Ikoner som Elizabeth Taylor og Audrey Hepburn var begge kjent for å smykke seg i Bulgari-juveler.

Bulgari-familiens pionerånd har bidratt til å utvikle selskapet til dagens dimensjon som et globalt hus, og med røtter i juveler og klokker har Bulgari funnet nye uttrykksformer gjennom tilbehør, parfyme og hoteller.

Bulgaris kreasjoner er lett gjenkjennelige, kjent for stilistisk dristighet og med en forkjærlighet for farger. Alltid med en forankring i Middelhavet og Romas historie, det være seg smykkene, duftene, accessoirene og til og med hotellene. For å hedre sin gamle romerske fortid, har Bulgari integrert den opprinnelige latinske «V», en epigrafikk av familiens opprinnelige navn, og graverte den over flaggskipet i Via dei Condotti etter den store renoveringen i 1934.

Bulgaris første duft ble lansert i 1992, med Eau Thé Vert. Merket har siden etablert seg som en betydelig aktør innen selektive dufter, og troner blant topp 10 merker internasjonalt. Inspirasjonen til duftene henter også sitt opphav fra Middelhavet, og har dyp forankring i Bulgaris historie og arv, alltid med relasjoner direkte knyttet til juvelerhuset.
Bulgari ble i 2011, kjøpt opp av luksusgruppen LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy), og har med dette bare beriket sitt luksuspotensiale.

 
 
Alle Merkevarer