Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Norska
 
SKIN-CHANGING SCIENCE

Dr Brandt

De populære og prisvinnende hudpleieproduktene fra Dr. Brandt Skincare blir hyllet av hudpleiere, hudleger, motemagasiner og celebriteter verden over. Det samme blir mannen bak merket.

Dr. Brandt Skin Care er en hudpleieserie utviklet av den anerkjente dermatologen Frederic Brandt. Basert på dermatologisk forskning og innovative in-house klinikkbehandlinger, utviklet Dr. Fredric Brandt unike produkter som reparerer og forebygger skader i huden samt gir ny glød. Hudpleieserien har oppnådd internasjonal annerkjennelse og har en solid og selektiv distribusjon i resten av Europa, Asia og USA.

Dr. Fredric Brandt dedikerte over 30 år av sitt liv til forskning og praksis som den visjonære lederen av Dr. Brandt’s Dermatology Research Institute, Dermatology Associates og hudpleieklinikker i New York og Miami. Dr. Brandts lidenskap og engasjement innen dermatologi har ført til utviklingen av den innovative og effektive hudpleieserien.

Dette er en hudpleieserie som passer for alle hudtyper og tilstander. Produktene er kjent for å være målrettede produkter som ofte karakteriseres som unike problemløsere. Med flere ulike produktlinjer dekker denne hudpleieserien alle hudtilstander og behov. Men, trenger man ikke en fullstendig ny rutine, vil man garantert finne et produkt som innfrir forbrukerens ønsker og som fint kan kombineres med en eksisterende hudpleierutine.

Dr. Brandt Skincare består av det beste fra tre verdener: dermatologiske ingredienser, planteekstrakter og avansert teknologi. Dr. Fredric Brandt var svært opptatt av økologiske og naturlige produkter, men han mente at for å oppnå ønsket resultat må teknologi til. Likevel er alle produktene parfyme- og parabenfrie, de inneholder mindre konserveringsmidler enn andre hudpleieprodukter og mer rene botaniske ekstrakter.

Med sitt eget forskningssenter, er Dr. Brandt Skincare én av få med muligheten til å gjøre egen forskning innen hudpleie. Denne fordelen gjør at Dr. Brandt Skincare konstant ligger flere år foran når det kommer til utviklingen av nye ingredienssammensetninger, leveringssystemer og behandlinger. Derfor er det ikke rart at Dr. Brandt Skincare er en hudpleieserie som skaper innovativ hudpleie som virkelig gir resultater og etterlater fornøyde og lojale forbrukere.

 
 
Alle Merkevarer