Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Norska
 
BANEBRYTENDE VITENSKAP OG NYSKAPENDE INGRE

Fusion Beauty

Fusion Beauty er et merke kjent for sine innovative skjønnhetsprodukter, med hovedvekt på produkter for vipper, bryn og lepper. Fusion Beauty opererer innenfor kategorien “cosmeceuticals” som en blanding av kosmetikk og pharmaceuticals ettersom produktene ikke bare gir resultater øyeblikkelig, men også over tid!

Debut-produktet, LipFusion, ble lansert i februar 2005 og ble umiddelbart utropt til et gjennombrudd innen leppebehandling av de fremste i bransjen og ble raskt en bestselger. Etter et tiår, fortsetter Fusion Beauty å mikse vitenskap med skjønnhet og leverer multifunksjonelle kvalitetsprodukter som gir umiddelbare, samt langsiktige resultater.

Banebrytende lanseringer som StimulashFusion ™ Intensive Night Conditioning Lash Enhancer Treatment og maskara produkter, har vært med å gjøre Fusion Beauty til et stort navn i markedet. Fusion Beauty produkter inneholder utrolig effektive, kraftige ingredienser som er klinisk testet for å levere de resultatene du ønsker! Produktene inneholder ikke prostaglandiner.

Fusion Beauty’s bestselgende produkt, vippeserumet, vant prisen for “Årets Beste Produkt” i 2015!

 
 
Alle Merkevarer