Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Norska
 
THE EXPERT OF SPECIFIC TREATMENTS

Talika

TALIKA er et fransk hudpleiemerke som oppstod ved ren tilfeldighet i 1948. En fransk lege ved navn Danielle Roches behandlet brannskadde pasienter i etterkrigstiden, der hun utviklet en krem som skulle lindre smerter fra brannsår. Det Roches ikke hadde planlagt var at denne kremen skulle få vipper og bryn til å vokse ut igjen! Roches sin formula, er byggesteinene for hva TALIKA er i dag.

Grunnlegger og eier, Alexis de Brosses har tatt denne formulaen videre og har gjort den til en internasjonal sensasjon. I dag er TALIKA sitt mest solgte produkt, lipocils, som er en videreutvikling av Danielle Roches sin unike krem. Dette produktet maksimerer vippenes vekst, i tillegg til å gi økt naturlig fargepigmentering og økt bue på vippene.

Det som har gjort TALIKA til den sterke merkevaren de er i dag, er først og fremst basert på den innovative måten produktene og deres patenter blir utviklet på. Alexis de Brosses studert kvinners skjønnhetshemmeligheter, deres ritualer og deres visjon om velvære. Det teknologiske bak produktene kommer på lik linje fra verden over, mer spesifikt for å sitere han selv, der «mann møter natur». Oppdagelser som hinduistisk medisinteknikk, egyptiske skjønnhetsritualer, forskning fra NASA, er bare noe av hva De Brosses har studert for å utvikle produktene til TALIKA.

Gjennom TALIKAs sofistikerte innovasjoner, ønsker de å formidle kosmetisk kunnskap. Om det er hemmelighetene til kinesiske shamaner, store oppdagelser fra medisinen eller strålestudier fra NASA, ønsker Talika å videreformidle disse fordelene til verdens kvinner og menn.

Flere anerkjente personer sverger til TALIKA og står gledelig frem som ambassadører for deres spesialrettede og unike produkter. Sortimentet i Norge dekker i størst grad hele øyekategorien, med et tilskudd av unike biocellulose-masker.

 
 
Alle Merkevarer