Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Norska
Engelschiøn Marwell Hauge

OM EMH

EMHs misjon er å oppfylle forbrukerens drøm om skjønnhet og velvære! Vi skaper verdi for våre samarbeidspartnere gjennom vår brede kompetanse innenfor vårt fagfelt, våre sterke relasjoner med både kunder og forbruker, og våre medarbeideres stolthet, engasjement og dedikasjon.

EMH er Norges ledende distributør av kosmetikk til faghandelen. Vi er har markedsledende posisjon innenfor dufter, make-up og hudpleie segmentet.

VI ER EMH

Skjønnhet er vårt fagfelt! Vi skaper merverdi for våre merkevarer gjennom våre  kompetente og entusiastiske medarbeidere. De har den høyeste posisjon hos våre forhandlere og forstår forbrukerens behov og ønsker.

«Live the brand» er vårt mantra! Våre porteføljer har høy innovasjonstakt og vi er fremtidsrettet.
Vi begeistrer forbrukeren ved å dele vår kunnskap, inspirere og være oppdatert på trender.

VERDIGRUNNLAG

Inspirerende
Vi er engasjerte, optimistiske og viser glede og begeistring. Vi oppmuntrer til innovasjon, veileder og er lidenskapelige i alt vi foretar oss.

Tillitsskapende
Vi er opptatt av å skape gode relasjoner med våre samarbeidspartnere og vi er alltid bevisst vår rolle som EMH-ambassadør. Vi er åpne, tilgjengelige og «tett på», og oppfordrer til samhandling.

Resultatorientert
Vi er beslutningsdyktige og forpliktet til ønske om å nå varemerkenes mål. Vi går den ekstra milen for å levere og vi verdsetter og feirer gode resultater og prestasjoner. Vi er en verdifull partner for alle våre stakeholders.

Utviklende
Vi leder gjennom å gi ansvar som skaper eierskap, spiller hverandre gode, og vi utvikler våre varemerker. Vi er endringsagenter og vil være ett skritt foran. Vi ser etter og er åpne for nye muligheter og leter etter forbedringspotensial.

 

OM EMH

Engelschiøn Marwell Hauge AS (EMH Cosmetics) ble etablert i 1927 og har over 90 års tradisjon i kosmetikkbransjen i Norge.

I dag er vi den største frittstående distributøren innen kosmetikk kanalen. Vi har 115 ansatte og en omsetning på ca. 500 mill. NOK (mål 2019) inn til handelen, som tilsvarer 1.250 mill NOK til forbruker.

EMH Cosmetics er en langsiktig partner med nærmere 40 internasjonale merkevareleverandører. Vi har ansvaret for 80 kjente, internasjonale kjente merkevarer innenfor dufter, make-up, hudpleie, hår og rekvisita.

Vi er en del av Scandinavian Cosmetics Group med selskaper i Sverige, Danmark og Finland i tillegg til Norge. Scandinavian Cosmetics Group er Nordens ledende distributør av kosmetikk.

OM AURELIUS

AURELIUS er blant Europas ledende investeringsgrupperinger og har kontorer i München, London, Stockholm og Madrid.
AURELIUS vurderer blant annet selskaper med utviklingspotensial og oppkjøpene blir gitt en langsiktig strategisk orientering slik at bedriftene kan utvikle sitt potensiale fullt ut.

AURELIUS - gruppen består i dag av 25 datterselskaper lokalisert i Europa, Asia, og U.S.A.Porteføljen inneholder selskaper med tradisjonelle merkevarer, servicebedrifter og industribedrifter.

Du kan lese mer om AURELIUS på www.aureliusinvest.com

For eventuelle spørsmål om AURELIUS kontaktes:

Anke Banaschewski
Investor Relations & Corporate Communications
Telephone: +49(89) 5447990
Telefax: +49(89) 54479955
Email: investor@aureliusinvest.de
www.aureliusinvest.com

Karriere

Jobb hos oss

Vi kan skjønnhet. Vi lever med merkevarene, produktene og vi forstår konsumentene. Vi ligger i forkant og er en inspirerende kunnskapskilde innen skjønnhet. Vil du være en del av vårt team?

Her finner du stillingene som er utlyst.
Finner du ikke en stilling som passer deg, så send oss gjerne en åpen søknad.

Kontakt oss

Engelschiøn Marwell Hauge

Sentralbord:

Telefon: 22 13 26 00
E-post: sentralbord@emh.no
Åpningstider: man. – fre. 08:00 – 16:00

Besøksadresse: Lilleakerveien 10, 2 etg.
0283 Oslo

Postadresse: Engelschiøn Marwell hauge AS
Pb 93 Lilleaker 0216 Oslo

Ordrekontor:

Telefon: 22 13 26 07
Epost: kss@emh.no
Åpningstider: man. – fre. 08:00 – 16:00

Lager/returer:

Telefon: 22 13 26 04
E-post: retur@emh.no
Åpningstider: man. – fre. 07:00 – 15:00

Salg/marketing/administrasjon/økonomi:

Telefon: 22 13 26 00
E-post: sentralbord@emh.no

Fakturaspørsmål:

Telefon: 22 13 26 00
E-post: regnskap@emh.no