Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Norska
 
Affordable luxury

Artdeco

ARTDECO er den ubestridte markedsleder i Tyskland innen dekorative kosmetikk og neglepleie. I over 70 land over hele verden bruker kvinner ARTDECO sminke for å fremheve sin individuelle skjønnhet.

Selve hjertet av ARTDECO er det unike refillsystemet «Système Mosaïque». Med dette systemet får du muligheten til å lage din egen, helt personlige makeup-palett ved å integrere dine favorittfarger av øyenskygge, rouge, brynspudder og mer. Sett inn dine favoritter, suppler med trendfarger og legg inn børster og påføringsapplikatorer.

ARTDECO har også et usedvanlig bredt utvalg av farger og produkter. Dette inkluderer trendprodukter, en mengde refillprodukter og unike spesialprodukter som gir et profesjonelt resultat.

Makeup-serien tilbyr individuelle og innovative løsninger til ethvert behov og ønske innen make-up, med fokus på tysk toppkvalitet til en god pris. Dette er en makeup-serie som vil tilby alle «affordable luxury» og dekker nisjen mellom semi-selektive consumer brands, og internasjonale premium brands. ARTDECO forener høy kvalitet med overkommelige priser, samtidig som du skåner miljøet og lommeboken ved at mange av produktene er refillbare.

 
 
Alle Merkevarer