Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Norska
 
BEAUTY-TOOLS EXPERT

Tweezerman

Selskapet ble grunnlagt i 1980 av amerikaneren Dal LaMagna. Han lanserte da ett unikt produkt; en pinsett for å fjerne flis som han solgte til trelast-firmaer. Ved å gå fra dør til dør å selge sin pinsett, fikk han raskt kallenavnet «Tweezerman». Etterhvert innså Dal at det også manglet høykvalitets-pinsetter i skjønnhetssalonger, og bestemte seg for at det var noe han ville gjøre noe med. Han utviklet en ny pinsett som var spesialtilpasset det profesjonelle skjønnhetsmarkedet for å nappe bryn. Dette ble starten for den anerkjente Slant Tweezer – pinsetten som fortsatt den dag i dag er en bestselger over hele verden!

Med «must have» presisjonsverktøy siden 1980, har Tweezerman blitt et anerkjent navn som står for profesjonell kvalitet, innovasjon og service. Med en imponerende produktportefølje med over 200 ulike referanser dekker Tweezerman alle behov fra topp til tå. Produktene er makeup-artisters, kjendisers og modellers førstevalg, og år etter år vinner Tweezerman utallige skjønnhetspriser på verdensbasis.

Hvert produkt er designet og spesialutviklet til å være unike og aller best innen sin produktkategori. Tweezerman står for en førsteklasses kvalitet og har derfor meget strenge produksjonskrav og kvalitetskontroller. For å støtte under sin unike kvalitet tilbyr de faktisk livstidsgaranti på flere av sine produkter, samt gratis sliping.

 
 
Alle Merkevarer