Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Norska
 
JEWELLER OF LIGHT, IN THE CITY OF LIGHTS

Boucheron

Boucheron er historie – over 150 år med ekstraordinære smykkekreasjoner, av hjerter som banker av forventning idet et smykkeskrin åpnes, og glitrende edelstener på sitrende hud.

Da Frédéric Boucheron i 1893 flyttet inn i et privat herskapshus på nummer 26 Place Vendôme, var han den første av en rekke store juvelerhus som åpnet butikk på denne utstillingsplassen i Paris. Men historien begynte allerede i 1858, med skreddersydd design til indiske maharajaer, kongelige og velstående aristokrater. Boucherons vakre smykker ble snart funnet i verdens største byer, og gullsmedens berømmelse vokste med hver nye ordre. I alt – fra den helt spesielle ordreboken i 1858 til den ikoniske ringen “Quatre” som ble laget i 2004, har det franske juvelerhuset alltid hatt et mål; å hylle feminitet, eleganse og modernitet.

«Vår begrunnelse for å eksistere er å skape følelser», sa Frédéric Boucheron.

I over et århundre har Boucheron ønsket å spre sitt budskap til hele verden som gullsmeden av ”City of Lights”. Lysets refleksjoner i de edleste stener var avgjørende da Frédéric Boucheron valgte sin nye adresse på Place Vendôme. Hjørnet der butikken ligger den dag i dag, er nettopp det stedet hvor solens stråler skinner lengst. Som en avantgarde gullsmed og en skaper av spektakulære smykker, har Boucheron alltid visst hvordan man skal holde seg oppdatert og forbli evig aktuell.

Boucherons dufter er intet unntak fra denne filosofien. Inspirasjonen hentes fra historien, og juvelerhusets DNA er til stede i hver minste detalj. Luksus, femininitet og tidløs eleganse er nøkkelord.

 
 
Alle Merkevarer