Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Norska
 
ENKEL. SIKKER. BEVISST.

Clean

CLEAN introduserte sin første duft i 2003 med en visjon om å være annerledes og ha en duft som var frisk og ren – inspirert av et enkelt såpestykke. Siden da har duftene blitt kjent for sin evne til å fremkalle noen av de beste øyeblikkene og små gledene i livet. CLEAN er mer enn bare en duft – det har blitt en livsstil.

I 2019 blir merket relansert med nytt, minimalistisk og rent design. Clean’s løfte vil forbli det samme «our name is our promise». Det betyr at kunden kan forvente enkle produkter; diskré dufter med en ukomplisert struktur og minimalistisk forpakning. Produkter er sikre, som vil si at duftene har en formula som er fri for skadelige stoffer, de er dermatologisk testet og fri for gluten og ftalater.
Clean er bevisste; alt fra flaskene til emballasjen er laget av 100% resirkulerbart materiale. Produksjonen er miljøvennlig, og gir tilbake til lokalsamfunnene. Og til slutt; produkter er fri for animalske biprodukter, testes ikke på dyr, selges heller ikke til land som tester på dyr. Samtlige produkter er veganske.

 
 
Alle Merkevarer