Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Norska
 
Fargeeksperten

IsaDora

IsaDora ble lansert i Sverige i 1983, og er makeup av høyeste kvalitet til en rimelig penge. Produktene er uparfymerte og ikke testet på dyr, og passer til alle- også de med sensitiv hud. Alle produktene er av hygieniske årsaker forseglet og produksjonen foregår i Malmø. Sortimentet byr på innovative produkter med et bredt fargeutvalg og trendy looker- ofte hentet rett fra catwalken.

Prisene kan holdes på et attraktivt og lavt nivå takket være en flat og effektiv organisasjon, som helt fra starten av kuttet ut kostbare mellomledd for å gjøre produksjonen så kostnadseffektiv som mulig.

IsaDora er lansert i over 40 land og er elsket av kvinner over hele verden! Du finner produktene i Russland og de baltiske statene, samt i Tyskland, Spania, Østerrike, Norge, Finland og Dubai … Listen er lang.

IsaDoras produkter gir hverdagsluksus til millioner av kvinner. IsaDora bryr seg om deg som forbruker. Alle IsaDora make-up produkter er uparfymerte, klinisk testet for å unngå allergiske reaksjoner, og produktene samt ingrediensene er selvfølgelig ikke testet på dyr. Alle mascaraer er i tillegg testet og anbefalt av øyelege.

Nye looker kommer annenhver måned og IsaDora regnes av mange som «The Colour Authority» (fargeeksperten)- alltid først ut med de siste trendene. Det brede produktsortimentet tilbyr noe for alle. Velkommen til IsaDora`s verden!

 
 
Alle Merkevarer